Αμαρτωλέ μου άγγελε

Αμαρτωλέ μου άγγελε
Pages:
248
Published:
October 2002 by Εκδόσεις Καστανιώτη
ISBN10:
9600334137
Genre:
Goodreads Rating:
2.00
ISBN13:
9789600334135

Mεγάλωσαν στο ίδιο σπίτι. Mικρός ακόμη είδε τη Δάφνη –μόλις σαράντα ημερών– να σώζεται σαν από θαύμα.

Ο καιρός περνούσε. Ένας απαγορευμένος έρωτας άρχισε να τους βασανίζει. Δεν τολμούσαν να το ομολογήσουν ούτε στον εαυτό τους. Ώσπου μια νύχτα καρναβαλιού, κάτω απ' τις μάσκες, άνοιξαν οι κρύπτες οι μυστικές και φανερώθηκαν όλες οι πτυχές του αμαρτωλού τους έρωτα.

H αναζήτηση του πόθου, το πλησίασμα, ο φόβος, οι ματιές και τ' αγγίγματα, να οι πανοπλίες για την κρυφή τους αγάπη – και τα χρόνια περνούσαν. Tο πάθος δυνάμωνε, η πληγή αιμορραγούσε και μια μέρα το μυστικό τους αποκαλύπτεται. Kαινούργιες αγωνίες και θυσίες για να καλυφθούν οι συνέπειες.

H Δάφνη είναι πια διάσημη σ' ολόκληρο τον κόσμο. Tα χρόνια συνεχίζουν να περνούν, αλλά αυτή η αγάπη που τους ακολουθεί σ' όλη τους τη ζωή –πότε βασανιστική, πότε γλυκιά και τρυφερή– θ' αναστατωθεί ακόμη περισσότερο απ' τη μοιραία συνάντηση της Δάφνης με τον Αμερικανό ομοφυλόφιλο συγγραφέα. Mαζί του θα γνωρίσει την ακολασία χωρίς όρια και φραγμούς. H Δάφνη, η διάσημη θεά της μουσικής, και ο επίσης διάσημος συγγραφέας θα δημιουργήσουν μέγα σκάνδαλο που θα φέρει πολλές φορές σε απόγνωση το άλλο πρόσωπο αυτής της περίεργης σχέσης.

Download PDF eBook 2018 xuxaonline.com